Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαρυγγόφωνο Amplicord 95S

Λαρυγγόφωνο αυτόματο, αναλογική τεχνολογία, με μπαταρία επαναφορτιζόμενη 9V, διαστάσεις 122x35x35mm, Βάρος 150g
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 95S διαθέτει ένα κυλινδρικό σώμα με δύο μικρούς τροχούς για την ρύθμιση της εμβέλειας και της έντασης της φωνής και ενός διακόπτη on/off που επιτρέπει να ανοίγει και να κλείνει. Ο διακόπτης για την ενεργοποίηση των δονήσεων βρίσκεται στο εσωτερικό του λαρυγγόφωνου και ενεργοποιείται με απλή πίεση της κεφαλής στον λαιμό.
Το σώμα παρουσιάζεται λείο και σύμπαγες, φτιαγμένο αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά και αντί-αλλεργικά πλαστικά υλικά.
Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα είναι σχεδιασμένα με τρόπο τέτοιο που να είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα και να αποκλείουν κάθε πιθανή αλλεργική αντίδραση.
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 95S έχει σχεδιαστεί για να έρχεται σε επαφή με το δέρμα του λαιμού του χρήστη και δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα ως προς την ιατρική του χρήση, κατά συνέπεια δεν αποτελεί κίνδυνο για τον χρήστη.
Τα καινούργια υλικά, αποτέλεσμα αδιάκοπης έρευνας και πειραματισμού, προσφέρουν στο νέο Λαρυγγόφωνο Amplicord 95S μια ακόμα καλύτερη ποιότητα φωνής και το νέο design κάνει το 95S ακόμα πιο πρακτικό και ευχάριστο στην χρήση και στην καθημερινή επαφή και μεταφορά.
Το νέο Λαρυγγόφωνο Amplicord 95S είναι ένα ιατρικό ηλεκτρονικό βοήθημα τάξεως Ι που προορίζεται σε όσους έχουν υποστεί την αφαίρεση των φωνητικών χορδών.
Τοποθετείτε σε επαφή με το δέρμα σε ένα μέρος του λαιμού ακέραιο και ικανό να παράγει ήχο.
Οι δονήσεις που παράγονται από το μηχάνημα όταν είναι σε επαφή με τον λαιμό μεταφέρονται στην στοματική κοιλότητα και μα την κίνηση των χειλιών επιτρέπουν καθαρή και άνετη ομιλία στον χρήστη.
Το λαρυγγόφωνο διαθέτει ετικέτα συμβατικότητας ως προς το πρότυπο UNI CEI EN 980:2009.
Το Λαρυγγόφωνο AMPLICORD 95S διατίθεται με εγγύηση 2 ετών (24 μηνών), με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί η να έχει υποστεί πτώση.
Δεν περιλαμβάνονται στην εγγύηση ο φορτιστής και η επαναφορτιζόμενη μπαταρία.

Η συσκευασία περιέχει
  1. Λαρυγγόφωνο αυτόματο Amplicord 95S
  2. Φορτιστή
  3. Μπαταρία επαναφορτιζόμενη 
  4. Θήκη
  5. Λουρί τοποθέτησης στον λαιμό
  6. Οδηγίες χρήσης
  7. Κάρτα εγγύησης 2 ετών

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απινιδωτής Lifeline AED

Απινιδωτής Lifeline AED Για επαγγελματίες πρώτης απόκρισης όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική και το EΚΑΒ, ο απινιδωτής Lifeline AED είναι βασικός εξοπλισμός, για σχολεία, γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εργοστάσια και δημόσιους χώρους. Είναι όλο και ζωτικής σημασίας όπως ο πυροσβεστήρας.

Βάση επιδαπέδια με κουτί απινιδωτή και κλειδαριά

Βάση με κουτί για απινιδωτή με διάφανο πλαστικό παράθυρο στην πόρτα για έλεγχο του περιεχομένου Κατασκευασμένο από χάλυβα, με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής Πόρτα με μεντεσέδες, άνοιγμα 180° Με κλειδαριά Μέγεθος κουτιού: 460x300x140mm Μέγεθος βάσης : 190x50x38cm

Amplicord 95-S