Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαρυγγόφωνο Amplicord D1

Λαρυγγόφωνο Amplicord D1 αυτόματο, ψηφιακής τεχνολογίας, με μπαταρία επαναφορτιζόμενη 9V, διαστάσεις 137x34x32mm, Βάρος 155g
Το νέο Λαρυγγόφωνο Amplicord D1 είναι υψηλής τεχνικής ποιότητας.
Όλα του τα μέρη παράγονται με αυτόματες παραγωγικές διαδικασίες που εγγυώνται βέλτιστο επίπεδο ακριβείας, αξιοπιστίας και ποιότητας.
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord D1 είναι καινοτομικό γιατί είναι το πρώτο λαρυγγόφωνο με εντελώς ψηφιακά κυκλώματα, αξιόπιστο και εύκολο στην χρήση.
Η ρύθμιση και η χρήση του γίνεται με λίγα απλά κλικ διαμέσου ενός εύχρηστου joystick. Αφού το λαρυγγόφωνο ρυθμιστεί για πρώτη φορά θα κρατήσει στην μνήμη τις ρυθμίσεις και έτσι θα παραμείνει πάντα έτοιμο για χρήση.
Το interface του D1 έχει σχεδιαστεί για να είναι απλό και εύκολο στην χρήση.
Όλοι οι διακόπτες και τροχοί είναι εύκολο να χρησιμοποιηθούν ακόμα και από άτομα με κινητικές δυσκολίες. Επίσης ένα εύχρηστο led πάνω από το joystick μας λέει αν το λαρυγγόφωνο είναι αναμμένο, σβηστό η σε φόρτιση.
Η φόρτιση του επίσης γίνεται πολύ εύκολα. Αρκεί να τοποθετήσετε την πρίζα από τον φορτιστή στο ανάλογο άνοιγμα της συσκευής και να αναμένετε να ανάψει το φως του led.
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord D1 διαθέτει εργονομικό design και έτσι κρατιέται εύκολα στο χέρι και εύκολα επίσης τοποθετείται στον λαιμό χάρις στη καινοτόμο κλήση που διαθέτει.
Επιπλέον, εξαιτίας της ιδιαίτερης μορφής του, παραμένει σταθερό στις επιφάνειες που τοποθετείται, χωρίς να γλιστρά, να πέφτει και να σπάει.
Είναι επίσης γεγονός ότι για την επιλογή του design δώσαμε μεγάλη σημασία και στη αισθητική όπως και στην δυνατότητα να φορεθεί το λαρυγγόφωνο με άνεση, όπως πια καθημερινά γίνεται με τα κινητά, κρατώντας το πάντα πρόχειρα δεμένο στο καρπό η στον λαιμό με το σχοινάκι του για να παραμένει πάντα έτοιμο για χρήση.
Το D1 είναι ένα ιατρικό ηλεκτρονικό βοήθημα τάξεως Ι που προορίζεται σε όσους έχουν υποστεί την αφαίρεση των φωνητικών χορδών.
Τοποθετείτε σε επαφή με το δέρμα σε ένα μέρος του λαιμού ακέραιο και ικανό να παράγει ήχο.
Οι δονήσεις που παράγονται από το μηχάνημα όταν είναι σε επαφή με τον λαιμό μεταφέρονται στην στοματική κοιλότητα και μα την κίνηση των χειλιών επιτρέπουν καθαρή και άνετη ομιλία στον χρήστη.
Το λαρυγγόφωνο διαθέτει ετικέτα συμβατικότητας ως προς το πρότυπο UNI CEI EN 980:2009.
Εγγύηση : Το λαρυγγόφωνο AMPLICORD MOD.D1 διατίθεται με εγγύηση 2 ετών (24 μηνών), με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί η να έχει υποστεί πτώση.

Η συσκευασία περιέχει
  1. Λαρυγγόφωνο αυτόματο ψηφιακό Amplicord D1
  2. Φορτιστής
  3. Μπαταρία επαναφορτιζόμενη 9V
  4. Θήκη
  5. Λουρί τοποθέτησης στον λαιμό
  6. Οδηγίες χρήσης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απινιδωτής Lifeline AED

Απινιδωτής Lifeline AED Για επαγγελματίες πρώτης απόκρισης όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική και το EΚΑΒ, ο απινιδωτής Lifeline AED είναι βασικός εξοπλισμός, για σχολεία, γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εργοστάσια και δημόσιους χώρους. Είναι όλο και ζωτικής σημασίας όπως ο πυροσβεστήρας.

Amplicord 95-S

Βάση επιδαπέδια με κουτί απινιδωτή και κλειδαριά

Βάση με κουτί για απινιδωτή με διάφανο πλαστικό παράθυρο στην πόρτα για έλεγχο του περιεχομένου Κατασκευασμένο από χάλυβα, με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής Πόρτα με μεντεσέδες, άνοιγμα 180° Με κλειδαριά Μέγεθος κουτιού: 460x300x140mm Μέγεθος βάσης : 190x50x38cm