Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X


Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X διαθέτει ένα σώμα κυλινδρικό στο οποίο ανευρίσκεται ένας διακόπτης για την ενεργοποίηση των δονήσεων και δυο μικρότεροι τροχοί για την εμβέλεια και την ένταση.
Το σώμα παρουσιάζεται λείο και συμπαγές, φτιαγμένο αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας ανθεκτικά και αντί-αλλεργικά πλαστικά υλικά.
Τα υλικά που έρχονται σε επαφή με το δέρμα είναι σχεδιασμένα με τρόπο τέτοιο που να είναι απόλυτα συμβατά με το δέρμα και να αποκλείουν κάθε πιθανή αλλεργική αντίδραση.
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X έχει σχεδιαστεί για να έρχεται σε επαφή με το δέρμα του λαιμού του χρήστη και δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα ως προς την ιατρική του χρήση, κατά συνέπεια δεν αποτελεί κίνδυνο για τον χρήστη.
Τα καινούργια υλικά, αποτέλεσμα αδιάκοπης έρευνας και πειραματισμού, προσφέρουν στο Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X μια ακόμα καλύτερη ποιότητα φωνής και το νέο design κάνει το 55X ακόμα πιο πρακτικό και ευχάριστο στην χρήση και στην καθημερινή επαφή και μεταφορά. 
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X είναι ένα ιατρικό ηλεκτρονικό βοήθημα τάξεως Ι που προορίζεται σε όσους έχουν υποστεί την αφαίρεση των φωνητικών χορδών.
Τοποθετείτε σε επαφή με το δέρμα σε ένα μέρος του λαιμού ακέραιο και ικανό να παράγει ήχο.
Οι δονήσεις που παράγονται από το μηχάνημα όταν είναι σε επαφή με τον λαιμό μεταφέρονται στην στοματική κοιλότητα και με την κίνηση των χειλιών επιτρέπουν καθαρή και άνετη ομιλία στον χρήστη.
Το λαρυγγόφωνο διαθέτει ετικέτα συμβατικότητας ως προς το πρότυπο UNI CEI EN 980:2009.
Το Λαρυγγόφωνο Amplicord 55X διατίθεται με εγγύηση 2 ετών (24 μηνών), με την προϋπόθεση να μην έχει ανοιχτεί η να έχει υποστεί πτώση.

Η συσκευασία περιέχει
  1. Λαρυγγόφωνο Amplicord 55Χ
  2. Φορτιστής
  3. Μπαταρία επαναφορτιζόμενη
  4. Θήκη
  5. Λουρί τοποθέτησης στον λαιμό
  6. Οδηγίες χρήσης

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Απινιδωτής Lifeline AED

Απινιδωτής Lifeline AED Για επαγγελματίες πρώτης απόκρισης όπως η αστυνομία, η πυροσβεστική και το EΚΑΒ, ο απινιδωτής Lifeline AED είναι βασικός εξοπλισμός, για σχολεία, γραφεία, καταστήματα, εμπορικά κέντρα, εργοστάσια και δημόσιους χώρους. Είναι όλο και ζωτικής σημασίας όπως ο πυροσβεστήρας.

Βάση επιδαπέδια με κουτί απινιδωτή και κλειδαριά

Βάση με κουτί για απινιδωτή με διάφανο πλαστικό παράθυρο στην πόρτα για έλεγχο του περιεχομένου Κατασκευασμένο από χάλυβα, με επίστρωση ηλεκτροστατικής βαφής Πόρτα με μεντεσέδες, άνοιγμα 180° Με κλειδαριά Μέγεθος κουτιού: 460x300x140mm Μέγεθος βάσης : 190x50x38cm

Amplicord 95-S